آنچه در این مقاله میخوانید

    طراحی سایت پزشکی

    طراحی سایت پزشکی

    طراحی سایت پزشکی این روزها و خصوصا در این دنیای پر شده از کرونا، رواج زیادی پیدا کرده است. تکنولوژی به شکل بی‌سابقه‌ای در حال پیشرفت است. تا همین چند سال پیش برای یافتن مطب پزشکان و یا گرفتن نوبت، باید از افراد یا مراکز مختلفی پرس‌وجو می‌کردیم؛ اما امروزه تقریبا همه‌ی افراد تنها از طریق جست‌و‌جوی اینترنتی برای یافتن پزشک مدنظر خود اقدام می‌کنند؛ به همین دلیل و بسیاری دلایل دیگر، این روزها طراحی سایت پزشکی برای همه پزشکان به یک ضرورت تبدیل شده است.

    از آنجایی‌که ممکن است شما به‌تازگی تصمیم به راه‌اندازی و طراحی وب سایت پزشکی گرفته باشید، در این مقاله می‌خواهیم ویژگی‌های اصلی یک وب‌سایت پزشکی را بررسی کنیم و مهم‌ترین امکانات طراحی سایت پزشکی را برای شما شرح دهیم.

    نمونه طراحی سایت های وبکده را با کلیک بر روی لینک مشاهده بفرمایید.

    چرا باید برای طراحی سایت پزشکی اقدام کرد؟

    اینترنت در عصر حاضر، تقریبا در تمامی بخش‌های زندگی انسآن‌ها نفوذ کرده است. ما همه‌روزه برای برقراری ارتباط، تهیه غذا، سفر و حتی سرگرمی از اینترنت استفاده می‌کنیم. طبیعتا به همین واسطه، اکثر افراد ترجیح می‌دهند اطلاعات موردنیاز خودشان را از اینترنت دریافت کنند. همین موضوعات باعث می‌شود تا تمامی کسب‌وکارها به فکر بیفتند تا سایت خود را طراحی و راه‌اندازی کنند. به همین علت حتی پزشکان هم باید برای طراحی وب سایت پزشکی مخصوص به خود اقدام کنند تا از پیشرفت عقب نیفتند. اگر یک پزشک، اقدام به طراحی یک وب‌سایت برای معرفی بیشتر خود، نمایش رزومه کاری، سابقه تحصیلی و ارائه‌ی اطلاعات آموزشی نداشته باشد، مراجعه‌کنندگان رغبت بسیار کمتری به حضور در مطب او پیدا می‌کنند.

    به واسطه‌ی امکاناتی که می‌توان از طریق طراحی سایت پزشکی ایجاد کرد، پزشکان می‌توانند از مزایای بسیاری همچون مطب مجازی بهره‌مند شوند و از این طریق پزشکان خدمات ویزیت، مشاوره و تجویز دارو را به‌صورت غیرحضوری انجام دهند. این مزیت منجر به کاهش هزینه‌ها و افزایش عملکرد پزشکان می‌شود.

    در مجموع طراحی سایت پزشکی علاوه بر افزایش اعتماد بیماران و همچنین افزایش اطلاعات آنان، بر تداوم فعالیت و افزایش درآمد پزشکان موثر است. در ادامه این موضوعات را به‌صورت کامل‌تری مطرح می‌کنیم.

    نحوه راه اندازی سایت پزشکی

    برای طراحی سایت پزشکی حرفه‌ای و متمایز، روش‌های زیادی وجود دارد. بسته به امکاناتی که در نظر دارید و همچنین برنامه‌نویسانی که قرار است با آن ها همکاری کنید، ممکن است فرایند ساخت وب‌سایت متفاوت باشد. در واقع هر برنامه‌نویسی، اصول طراحی سایت پزشکی را طبق مهارت‌های خود رعایت می‌کند؛ پس ممکن است شرکت‌های مختلف، اصول و روش‌های متفاوتی را برای طراحی سایت در پیش بگیرند.

    شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات طراحی سایت، بسته به سفارش مشتری ممکن است از روش‌های متفاوتی استفاده کنند. معمول‌ترین و سریع‌ترین روش طراحی و راه اندازی سایت پزشکی، استفاده از سرویس مدیریت محتوای وردپرس (WordPress) است. این سرویس قدرت بسیار زیادی به طراحان سایت می‌دهد. به‌واسطه‌ی امکانات و مزایای این سرویس، می‌توانید سایت خود را برای موتورهای جست‌و‌جوگر به‌راحتی بهینه کنید. البته سرویس‌های مطرح دیگری هم وجود دارد؛ اما استفاده از وردپرس بسیار آسان و ارزان‌تر از سایر سرویس‌هاست.

    لازم به ذکر است برای سفارش طراحی سایت پزشکان باید شرایط زیادی را در نظر بگیرند؛ اول از همه طراحی و کاربرپسند بودن وب‌سایت است. به این معنی که وقتی بیماران به وب‌سایت شما مراجعه می‌کنند، لازم است نمایی کاملا زیبا و حرفه‌ای از وب‌سایت شما ببینند و بتوانند به‌آسانی و با چند کلیک ساده به خواسته‌ی خود برسند. این در واقع همان داشتن رابط کاربری خوب و مینیمال است.

    مطمئن باشید شبکه‌های اجتماعی کافی نیستند

    ممکن است به این فکر افتاده باشید که با ساختن صفحات در شبکه‌های اجتماعی، می‌توانید با تکنولوژی همراه شوید و از طراحی سایت پزشکی صرف نظر کنید؛ اما این تفکر کاملا اشتباه است. با توجه به گسترش روزافزون شبکه‌های اجتماعی، هرچند وقت یک بار شاهد آن هستیم که این شبکه‌ها، محبوبیت خود را از دست می‌دهند. با ازدست‌رفتن محبوبیت آن‌ها، کاربران مجبور می‌شوند به سرویس دیگری کوچ کنند. این شرایط باعث می‌شوند که صفحه شما به کل فراموش شود.

    با وجود ظهور صدها شبکه اجتماعی، هنوز استفاده از موتورهای جست‌و‌جو و مشاهده‌ی وب‌سایت‌ها، درحال‌رشد و ترقی است. این ابزار از همه‌ی شبکه‌های اجتماعی مسن‌تر است ولی با این وجود توانسته سهم بسیار زیادی در ارتقای کسب‌وکارها به دست آورد. به همین دلیل اگر پزشکان وب‌سایتی برای عرضه‌ی اطلاعات نداشته باشند، از سیر پیشرفت بازمی‌مانند. با این اوصاف گرچه نباید از حضور در شبکه‌های مجازی غافل شد، این یکی از دلایلی است که ارجحیت طراحی سایت پزشکان را بر ساخت صفحات مجازی مشخص می‌کند.

    به جز این مسائل، طراحی وب سایت پزشکی می‌تواند علاوه بر مراجعان، برای خود پزشکان هم بسیار مفید باشند. برای افزایش اطلاعات شما در این رابطه، مهم‌ترین مزیت‌های طراحی یک وب‌سایت پزشکی را برای شما آماده کردیم.

    طراحی سایت پزشکی در تهران

    برخی از خدماتی که وب‌سایت‌های پزشکی می‌توانند ارائه دهند

    تقریبا می‌توان امکانات بسیار زیادی را برای یک سایت پزشکی طراحی کرد. پزشکان می‌توانند با استفاده از هر یک از این امکانات، بخشی از هزینه‌های خود را کم کنند یا به سوددِهی خود کمک کنند. پیش از معرفی امکاناتی که در طراحی سایت پزشکی می‌توان آن‌ها را ایجاد کرد، خدماتی را معرفی می‌کنیم که به‌صورت عمومی وب‌سایت‌های اینترنتی می‌توانند آن‌ها را ارائه می‌کنند:

    • معرفی محصولات، خدمات و امکانات؛
    • مشخص‌کردن آدرس، تلفن تماس و ساعت‌های حضور و خدمات‌دهی؛
    • ارائه‌ی سوابق، نمونه کارها و ایجاد گالری تصاویر؛
    • دریافت نظرات، پیشنهادها و انتقادات در قالب فرم‌های مختلف؛
    • افزودن مطالب، اطلاع‌رسانی‌ها و ایجاد تغییرات در سایت.

    امکاناتی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، به‌صورت عمومی در اکثر وب‌سایت‌های دنیا موجودند و البته در واقعیت، امکانات یک وب‌سایت تقریبا نامحدود هستند؛ اما هنگام طراحی سایت‌ پزشکی و کلینیک‌های درمانی، باید خدمات ویژه‌تری به بازدیدکنندگان عرضه شود. بخشی از این خدمات در ادامه گفته شده‌اند:

    • ثبت نوبت آنلاین؛
    • ایجاد پایگاه داده‌ای از اطلاعات فردی و بیماری‌ها و وضعیت سلامت کاربران؛
    • ایجاد فضای ارتباط آنلاین با منشی مطب؛
    • امکان ارسال درخواست ویزیت فوری؛
    • ویزیت از طریق راه‌اندازی مطب مجازی؛
    • حضور در صدر جست‌وجوها با کمک سئوی سایت؛
    • راه‌اندازی وبلاگ آموزشی برای افزایش بازدید کاربران و کسب اعتماد آن‌ها به دانش شما؛
    • قابلیت افزودن امکانات خاص دیگر به تقاضای پزشک و کلینیک.

    هرکدام از این امکانات ذگر شده، به نحوی می‌توانند به افزایش رضایت مراجعه‌کنندگان کمک می‌کند. به همین ترتیب، تعداد مراجعه‌کنندگان روزبه‌روز افزایش خواهد یافت. برای ویزیت بیمارانی که در شهرها و یا کشورهای دیگر هستند هم، راه‌حل راه‌اندازی مطب مجازی پیشنهاد می‌شود.

    مطب مجازی خود را راه‌اندازی کنید

    همان طور که گفتیم طراحان و برنامه‌نویسان حرفه‌ای، می‌توانند در طراحی سایت پزشکی، قابلیت بسیار ویژه‌تری را اضافه کنند. این قابلیت ویژه، مطب مجازی نام دارد. استفاده از این ابزار در طراحی سایت پزشکی اکثر قابلیت‌هایی که یک مطب حضوری دارد را در اختیار پزشکان قرار می‌دهد. این قابلیت‌ها به پزشکان اجازه می‌دهند تا:

    • مدارک و اطلاعات پزشکی بیماران را بررسی و ثبت کنند؛
    • معاینات خود را انجام دهند؛
    • با بیماران ارتباط تصویری باکیفیت برقرار کنند؛
    • با اتصال به شبکه‌ی داروخانه‌ها به تجویز دارو بپردازند؛
    • برای بیماران درخواست آزمایش ثبت کنند؛
    • مراجع را از طریق شبکه‌ی داخلی سایتشان به پزشکان دیگرِ آن کلینیک ارجاع دهند.
    •  

    با این قابلیت‌ها، تقریبا اکثر پزشکان متخصص می‌توانند از سرتاسر دنیا به معاینه و معالجه‌ی بیماران بپردازند و نیاز نیست بیماران مسافت‌های طولانی را طی کنند تا به پزشک مدنظرشان دسترسی داشته باشند و می‌توانند از منزل خود و در شرایط مطلوب با پزشک ارتباط برقرار کنند و در صف‌های طولانی پطشکان ساعت‌ها منتظر نمانند.

    قیمت سایت پزشکی

    تاثیر سئو و تولید محتوا در شناخته شدن یک سایت پزشکی

    مهم‌ترین عامل بعد از طراحی و راه‌اندازی سایت، به‌روز نگه‌داشتن و افزایش رتبه‌ی آن در موتورهای جست‌و‌جو است. برای اینکه سایت شما در نتایج جست‌و‌جوی گوگل دیده شود، لازم است شرایطی را در سایت خود رعایت کرده باشید. مجموعه‌ی این شرایط اصطلاحا با نام سئو شناخته می‌شود. این اقدامات در نهایت منجر به رتبه گرفتن و دیده‌شدن سایت شما در نتایج گوگل می‌شود.

    سئو مجموعه اقداماتی است که متخصصان سئو برای سایت شما انجام می‌دهند تا رتبه‌ی سایت شما در نتایج جست‌و‌جو ارتقا پیدا کند. اگر طراحی سایت پزشکی تکمیل شود و در نتایج جست‌و‌جوی گوگل جایگاهی نداشته باشد، تمام این سرمایه‌گذاری‌ها بر باد می‌رود. تقریبا تمام سایت‌های موفق و پربازدید، دائما بخش‌های مختلف خود را برای کاربران و موتورهای جست‌و‌جو بهینه می‌کنند.

    کارشناسان و متخصصان سئو باید به‌صورت دائمی روی بهینه‌سازی وب‌سایت شما برای موتورهای جست‌و‌جو فعالیت کنند. برخی از این این فعالیت‌ها می‌توانند موارد زیر باشند:

    • انتخاب کلمات کلیدی مناسب؛
    • تولید محتوا؛
    • معرفی سایت و صفحات مختلف آن به موتورهای جست‌و‌جو؛
    • طراحی نقشه‌ی سایت؛
    • قرار دادن لینک‌های داخلی در مقالات؛
    • بک لینک گرفتن؛
    • آنالیز رقبا؛
    • و... .

    هزینه طراحی سایت پزشکی

    طراحی سایت پزشکی مطمئنا هزینه‌هایی هم در بر دارد. هزینه‌های ساخت یک سایت جذاب و کاربردی، به شرایط مختلفی وابسته است. پیش از طراحی سایت، باید تجهیزات سرور، هاست و دامین موردنیاز خریداری و یا اجاره شوند. این هزینه‌ها به‌صورت سالیانه و یا 5 ساله قابل پرداخت هستند. هزینه طراحی سایت کاملا به اهداف وب‌سایت طراحی شده بستگی دارد؛ به‌نحوی‌که ممکن است برای برخی سایت‌ها کمتر از یک میلیون تومان در سال و برای برخی دیگر بیش از 50 میلیون تومان در سال باشد.

    پس از تهیه‌ی‌ هاست و سرور مناسب، طراحان سایت اقدام به طراحی و یا نصب سیستم مدیریت محتوا می‌کنند. اگر بخواهید از سیستم‌های مدیریت محتوای رایگان همچون وردپرس استفاده کنید، خدمات پایه‌ای برای شما رایگان است؛ اما هزینه‌ی پلاگین‌ها به‌صورت سالیانه با شما حساب می‌شود. در مدل دیگر می‌توانید سیستم مدیریت محتوای اختصاصی خود را داشته باشید که هزینه‌های ساخت و راه‌اندازی نسبتا زیادی دارد؛ ولی خدمات جانبی آن به‌صورت اختصاصی نصب می‌شوند.

    طراحی وب سایت پزشکی

    پس از نصب سیستم مدیریت محتوا، نوبت به طراحی قالب و ریسپانسیوسازی آن می‌رسد. ریسپانسیوسازی به معنی طراحی سایت برای تمامی دستگاه‌ها با صفحه‌نمایش کوچک تا بزرگ است که خوانایی و کارایی آن حفظ شود. بعد از طراحی قالب اختصاصی و ریسپانسیوسازی وب‌سایت، اقداماتی برای اضافه‌کردن امکانات به سایت، بنا به ‌درخواست پزشک و یا کلینیک، انجام می‌شوند. این موارد ممکن است در مجموع باعث افزایش هزینه طراحی سایت پزشکی شوند.

    پس از راه‌اندازی کامل وب‌سایت و فعال‌سازی قابلیت‌های آن، تیم متخصص سئو، فرایند سئوسازی وب‌سایت و تولید محتوای استاندارد را برعهده می‌گیرد. تمام این‌ها در مجموع، هزینه‌های ساخت و مدیریت یک سایت پزشکی را در بر می‌گیرند. البته شرکت‌های مختلف بسته به تخصص، سابقه و مهارت خود، هزینه‌های متفاوتی را برای هر یک از این خدمات از مشتریان طلب می‌کنند.

    پیش از سفارش راه اندازی سایت پزشکی سوابق طراح را بررسی کنید

    نکته‌ی اصلی در زمینه‌ی سفارش طراحی سایت پزشکی، مشاهده‌ی سوابق کاری برنامه‌نویسانی است که قصد دارید طراحی وب‌سایت را به آن‌ها بسپارید. در ابتدا باید نمونه کارها و رزومه کاری آن‌ها را بررسی کنید. در بسیاری از مواقع پیش‌آمده است که پزشکان از نتیجه کار راضی نیستند. برای جلوگیری از بروز این مشکل، علاوه بر بررسی سایت‌های طراحی شده توسط تیم برنامه‌نویسی، باید سفارش خود را به‌صورت شفاف و دقیق به اطلاع آن‌ها برسانید.

    برای اینکه بتوانید بهترین طراحان وب‌سایت را برای کار خود انتخاب کنید، در ادامه اصلی‌ترین نکاتی که باید هنگام انتخاب طراح در نظر بگیرید را برایتان گفته‌ایم:

    • بررسی سوابق طراح سایت مخصوصا وب‌سایت‌های پزشکی طراحی شده؛
    • بررسی توانایی تولید وب‌سایت‌های گرافیکی و جذاب؛
    • بررسی دانش، تجربه و تخصص‌های مرتبط با طراحی وب‌سایت؛
    • بررسی رتبه سایت‌های طراحی شده در گوگل؛
    • بررسی توانایی اجرای خواسته‌های اختصاصی؛
    • بررسی قدرت مشاوره دادن و راهنمایی کردن شما در زمینه‌ی طراحی وب‌سایت مدنظرتان.

    سخن پایانی

    با پیشرفت تکنولوژی، طراحی سایت پزشکی به یکی از مهم‌ترین اقدامات پزشکان و کلینیک‌های درمانی تبدیل شده است. این افراد مطمئنا خوب می‌دانند که یک وب‌سایت چقدر می‌تواند به رشد و افزایش مراجعین آن‌ها کمک کند. طراحی سایت توسط برنامه‌نویسان و متخصصان این حوزه انجام می‌شود.

    این متخصصان با توجه به درخواست و نیاز شما، قالب‌های متناسب را طراحی می‌کنند. همچنین می‌توانند ویژگی‌های بسیار زیادی را به وب‌سایت شما اضافه کنند. این ویژگی‌ها می‌توانند به آسان‌تر شدن کارهای شما کمک کنند. از جمله ساخت مطب مجازی برای ارائه‌ی نوبت و همچنین ویزیت آنلاین بیماران که جزو این موارد هستند.

    طراحی سایت کلینیک پزشکی یکی از کارهای تخصصی است که مطمئنا هزینه‌های قابل‌توجه‌ای دارد؛ اما با سرمایه‌گذاری درست و اصولی در زمینه تولید محتوا و سئو، می‌توانید به شکل غیرقابل‌وصفی، کلینیک و یا مطب خود را به کل دنیا معرفی کنید.

    ارسال نظر
    نام
    ایمیل
    نظر

    آژانس برندسازی «بمان»

    "Baman" branding agency

    مأموریت ما در «بمان» طراحی و توسعه‌ی وبسایت اختصاصی و حرفه‌ای است. ما در طول ۱۷ سال فعالیت در حوزه برندسازی، افتخارِ طراحی 480 وبسایت تخصصی را برای کسب‌وکارهای مختلف داشته‌ایم. ما بر این باوریم که وبسایت صرفاً یک نرم‌افزار نیست، بلکه یک دفتر کار مجازی است که می‌باید هویت و احساس کسب‌وکار را به مخاطبان خود معرفی و منتقل کند.

    رزرو مشاوره